Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Voordelen van een softclose wc bril

Kent u dat? De wc bril blijft niet meer goed staan. Net als u klaar bent met gebruik maken van het toilet, komt de bril of het deksel met een noodgang naar beneden zetten. Naast dat dit bijzonder vervelend is, schrikt u zich ook nog eens een ongeluk. Vooral de oudere modellen toiletzittingen hadden hier heel erg veel last van. En hoe harder het materiaal van de bril of hoe zwaarder de zitting, hoe groter de klap op het porselein is. Of moeten we “was” zeggen? Want vandaag de dag kunt u gebruik van Softclose systemen maken. De voordelen van een sofclose wc bril zijn er best een aantal.

Cornat-KSD862-Paris-Houten-WC-Bril.jpg

Zo heeft u uiteraard geen last meer van de toiletbril die iedere keer naar beneden komt zetten. Niet meer als u staat en ook niet als u heeft gezeten en op gaat staan. Door de verandering van gewicht wil de deksel normaal gesproken nog wel eens dichtvallen. Dankzij softclose, wat ervoor zorgt dat de deksel heel langzaam en geleidelijk naar beneden komt, is dit een probleem wat absoluut tot het verleden toebehoort. Het lawaai is dus ook niet meer van toepassing. Ook kinderen hebben nog wel eens de neiging om in hun haast de bril snel naar beneden te gooien. Dat kan met een Softclose systeem absoluut niet meer. De bril kan een drukker krijgen, maar gaat op zijn gemak naar beneden. En dat betekent nooit meer last van die harde klappen op het harde porselein. Ook tijdens het schoonmaken van uw toilet heeft u hier geen enkele hinder meer van. Dus naast het voorkomen van de schrik en het lawaai, zijn de softclose wc-brillen nog eens bijzonder handig ook.

Bij haast iedere soort toiletzittingen is Softclose wel verkrijgbaar. En de prijs vals over het algemeen heel erg mee. Laat uw toiletzitting dus geen hinder meer voor u zijn. U heeft kunnen lezen wat voor voordelen dit handige zacht sluiten systeem met zich

Leave a Comment

een × 1 =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top