Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Trendy en bedrukte wc brillen

Trendy brillen maken een opmars. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Zittingen met de meest geavanceerde technieken zoals Softclose of zelfreiniging zijn erg in trek. maar ook bedrukte wc brillen zijn razend populair, zelfs al enige jaren lang.

zittingen met een mooi deksel, waar een tijger op staat afgedrukt, of mooie afbeeldingen van bloemen, bomen en ga zo maar door. Zelf vlinders zullen de revue passeren. Alle mogelijke afbeeldingen komen in de meest waanzinnige details aan u voorbij. Uw toilet zal er op deze manier gelijk heel anders uitzien. Ook is het mogelijk om deze twee te combineren. Dus trendy en bedrukte wc brillen in één. Waar men in het verleden het echt moest doen met een standaard witte of zwarte toiletzitting, hoeft men zich daar vandaag de dag absoluut niet meer druk om te maken. U kunt gewoon alles krijgen wat u maar wilt. Uiteraard zijn de gewone brillen ook nog in overvloed verkrijgbaar, het is natuurlijk maar net wat u wilt. Maar bent u op zoek naar een trendy bril of zitting met mooie bedrukking erop, dan kunt u ook in overvloed kiezen.

Bij haast iedere winkel in huishoudelijke producten en bij bouwmarkten zijn deze brillen wel te vinden. Uw toilet hoeft allang niet meer heel erg klinisch te zijn. Hoe mooier de ruimte, hoe meer u met uw tijd aan het meegaan bent. Kijkt u maar eens op de toiletten van uw familie of vrienden. Er hangt haast altijd iets aan de muur en de betegeling is steeds vaker met mozaïek en allerlei andere vormen. En daar past bij uitstek een mooie wc-bril bij.
Dus wilt u uw toilet upgraden? Haalt u dan een trendy bril in huis of eentje met de meest mooie scherpe afbeeldingen, waardoor uw gasten na het bezoeken van uw toilet echt zouden willen weten waar u zo’n mooi exemplaar vandaan heeft gehaald. Toiletbrillen zijn de trendsetters in uw toilet ruimte. Laat zien dat u met uw tijd mee bent gegaan en maak uw wc het gesprek van de dag.

U zocht mogelijk op: bedrukte wc brillen, bedrukken wc bril, toilet zitting bedrukken, bedrukte wc

3 Responses to Trendy en bedrukte wc brillen

 1. Tijmen Kort - Beantwoorden

  20 juni 2017 at 6:09 pm

  Wat zou het kosten om een simpele wc bril te laten bedrukken met een donkerblauw logo?

 2. Dorus Vlierboom - Beantwoorden

  9 juli 2017 at 7:08 pm

  Wij willen het logo van ons cafe in een wcbril zetten. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

 3. Anne - Beantwoorden

  24 november 2017 at 7:53 pm

  Is het ook mogelijk een wc bril te laten bedrukken met een schilderij, zoals bv. het melkmeisje van Johannes Vermeer?

Leave a Comment

10 − 9 =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top