Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tegen nare geurtjes op het toilet

Naast het hebben van een smerig toilet is het ook bijzonder onaangenaam om nare geurtjes op het toilet te hebben. Het vervelende is vaak, dat u niet weet waar ze vandaan komen. Soms kan het ook gewoon door de riolering komen, als er ineens heel veel regen gevallen is en de putten buiten al het water niet goed verwerken kunnen. Ook kan het zijn dat de vervelende geuren door een verstopt toilet ontstaan. Hiervoor heeft u over het algemeen een loodgieter nodig. Maar de andere geuren, daar kunt u zelf zeker iets aan doen.
nare-geurtjes-toilet,-stinkende-toilet

Ten eerste is het bijzonder belangrijk de wc goed schoon te houden. Zo vecht u het makkelijkst tegen nare geurtjes op het toilet. Om vervelende geuren te voorkomen is een toiletblok in uw wc pot hangen ook een goede optie. Hierdoor komt er bij het doorspoelen iedere keer schoonmaakmiddel en een frisse geur vrij, waardoor uw toilet iedere keer lekker zal ruiken. Er zijn hiervan allerlei verschillende geuren van verscheidene merken verkrijgbaar. Lavendel, roos, noemt u het maar op. Het is gewoon een kwestie van kiezen welke geur u het meest lekker vindt ruiken en deze hangt u in uw toiletpot.

Daarnaast kunt u ook een spray gebruiken na iedere keer dat u naar het toilet bent geweest en meer heeft gedaan dan alleen urineren. De nare geurtjes worden dan geneutraliseerd door deze spray, waardoor het over het algemeen weer lekker in uw toilet zal ruiken. Mocht u er misschien niet iedere keer aan denken om de spray te gebruiken, dan zijn er ook apparaten die u bij de deur kunt hangen. Iedere keer dat de deur open of dicht gaat, zal deze een lekkere geur verspreiden. Ook kunt u zulke apparaten vaak op een timer zetten, zodat hij bijvoorbeeld om de minuut of langer een beetje zal sprayen.

Houdt u in ieder geval uw toilet goed schoon, zodat de nare geurtjes geen kans krijgen om zich te verspreiden en u in ieder geval een beetje aangenamer naar het toilet zult gaan. Tegen nare geurtjes op het toilet is er in ieder geval genoeg te doen, dus u hoeft er geen last van te blijven houden.

Leave a Comment

vijf × twee =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top