Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Mooie gekleurde wc brillen met een printje

Gekleurde WC Brillen met Printje

Er zijn ontzettend veel wc brillen te verkrijgen. Mooie houten zittingen met deksel, waar het hout prachtig op bewerkt is. Stevige Duroplast toiletbrillen met Softclose systeem. Maar ook Acryl brillen met daarop een prachtige afbeelding of versiering verkrijgbaar. Deze versieringen zijn naast heel erg mooi en erg detaillistisch weergegeven, ook nog eens uiterst kleurrijk. Uiteraard kunt u ook zwart-wit modellen krijgen, maar over het algemeen worden de drukkere, meer kleurrijke prints vandaag de dag het meest verkocht.

 

het printje stond eerder altijd standaard op een witte deksel afgebeeld, maar dit is al lang niet meer het geval. Hoewel deze nog wel in omloop zijn, kiezen steeds meer mensen ervoor om mooie gekleurde wc brillen met een printje te kopen. Alle kleuren zijn mogelijk. Of u nu van geel houdt, of een voorkeur voor blauw, groen of rood heeft, iedere kleur is aanwezig. Doordat er een stevige beschermlaag overheen komt wordt de kwaliteit van de kleur gewaarborgd. Ook over de print is een stevige beschermlaag aangebracht, zodat deze voor een bijzonder lange tijd mooi blijft en u er iedere dag weer van genieten kunt. De afbeeldingen waren eerder ook heel erg standaard, maar met de ontwikkelingen binnen de techniek is er veel meer mogelijk. Werkelijk alle afbeeldingen kunnen op de wc bril geprint worden. Soms moet u even wat langer zoeken als u iets speciaals voor ogen heeft, maar het is ongetwijfeld verkrijgbaar en anders zal het zeer spoedig op de markt worden gebracht.
Een toilet bril met een mooie print maakt uw toilet of badkamer dan ook net even af. De decoraties die mensen aanbrengen zijn vaak al heel erg leuk, maar het centrale punt van uw toilet ruimte is toch echt de wc zelf. En deze werd eerder vaak over het hoofd gezien. Door de mooie felle kleuren die er vandaag de dag te verkrijgen zijn, in combinatie met leuke, vrolijke printjes, wordt de pot niet alleen een plek om uw behoefte te doen, maar ook een bezienswaardigheid. Hoe vaak kijkt u zelf niet naar een leuke afbeelding op een wc bril? En het zou toch leuk zijn als uw gasten dit ook bij u doen, als zij het toilet hebben bezocht?

Leave a Comment

15 − 6 =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top