Loading the content... Loading depends on your connection speed!

hoe een wc bril vervangen

hoe vaak een wc bril vervangen

Wanner je toe bent aan een nieuwe wcbril omdat de oude kapot is of zijn langste en mooiste tijd heeft gehad dan is het veel duizenden mensen toch continue uitstellen omdat het niet helemaal duidelijk is hoe je een Wcbril vervangt. Wij gaan u onderstaand uitleggen waar je allemaal op moet letten en hoe je een Wcbril hartstikke makkelijk kunt vervangen.

Welk type Wcbril heb je precies?

Je hebt 2 typen Wcbrillen. Namelijk de Afwijkende Modelgebonden Wcbril. Deze wil bril kan in diverse afmetingen zijn Voordat je een nieuwe wcbril aanschaft moet je dus wel even goed de afmetingen weten. Vaak kun je ze gewoon online in kijken. Deze speciale wcbrillen zijn wel vaak een stuk duurder als je trouw blijft aan een Duur Nederlands A merk.

Universele Wcbrillen:

Dit zijn wcbrillen die praktisch altijd passen. Het is een afgesproken maatvoering in wcbrillen die wereldwijd wordt gebruikt. Wij verkopen zelf A merk wcbrillen uit Duitsland en verkopen ze tegen een B of C merk prijs.

Hoe demonteer ik mijn Toiletzitting:

Wanneer je de Wcbril hebt gevonden die bij jou past. Zullen wij hem na het afrekenen binnen 48 uur aan u leveren. Zodra je hem in huis hebt kun je direct aan de slag. Onderstaand de instructies om uw bestaande wc bril te demonteren. Draai de metalen schoeven aan de achterkant los. Indien je ze niet kunt vinden, deze schroeven staan verticaal en gaan door uw Wcpot heen. Daarna maak je gewoon met de hand de moertjes aan de onderkant los. Eventueel kan het ook met een schroevendraaier of steeksleutel. Hierna kunt de oude wcbril er helemaal afhalen.

De nieuwe Wcbril monteren:

Nadat de oude wcbril eindelijk eraf is wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw nieuwe wcbril monteren. In principe is het monteren het tegenovergestelde van demonteren toch hebben wij onderstaand even een duidelijke uitleg voor u gemaakt. Veel succes!

Je haalt de nieuwe wcbril uit de verpakking, het is belangrijk dat u even door het instructie boekje heen gaat. Hierin worden eventuele bijzonderheden zoals het verstellen aan de kaak gesteld. Zodat je de Wcbril op de gewenste manier kunt plaatsen. Je begint met de bevestigingspunten op de zelfde wijze als dat je ze bij de oude wc bril eraf had gehaald. Je zet de schroeven er niet al te strak in, zodat je de wcbril altijd nog voldoende naar wens kunt verstellen. Nu zet je de Wczitting in zijn geheel op de schroeven. Zodra de positie helemaal perfect is begin je de schroeven stevig aan te draaien tot ze goed vastzitten.

Dit was onze korte instructie om je wcbril zitting zelf te monteren en demonteren. Veel plezier met uw nieuwe Wcbril. Indien u nog additionele hulp nodig heeft helpen wij u natuurlijk graag.

One Response to hoe een wc bril vervangen

  1. Marco Mulder - Beantwoorden

    9 januari 2016 at 8:49 pm

    LS Ik zoek een vervangende wc bril-softclose kleur pergamon voor mijn villeroy&boch Subway (660010R3)Het typenummernummer van mijn huidige wc bril is 9955S109. Als u een ander merk heeft die past is mij dat ook prima!
    Graag hoor ik wat er mogelijk + prijs. Bij voorbaat dank.
    Marco

Leave a Comment

zeventien − zeven =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top