Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Badkamertrends

Badkamertrends van het moment

Bij vele badkamers speelt het toilet en daarmee ook de wc bril een grote rol in bij de look en feel van de gehele badkamer. Er zijn allerlei verschillende stijlen waarop een badkamer kan worden ingericht, denk bijvoorbeeld aan een klassieke badkamer, een moderne badkamer, een natuurlijke badkamer, een landelijke badkamer en een industriële badkamer. Een strak, zwevend toilet past niet in een  klassieke badkamer en de klassieke porseleinen toiletpot met klassieke drukknoppen of hendels passen weer niet in een strakke moderne badkamer.

Badkamertrends zijn natuurlijk niet alleen gebaseerd op toiletten, maar bijvoorbeeld ook de tegels, sanitair, kleuren, comfort en technologie spelen rollen bij de trends van het moment.

In folders, tijdschriften of websites zoals wonenwonen.nl wordt er volop geschreven over de laatste badkamertrends. De nieuwste technologieën worden grondig besproken en over alles wat met badkamers te maken wordt ingespeeld op de laatste trends. Van kranen, tot badkamermeubels tot wc brillen en inloopdouches.

7 badkamertrends

Hieronder hebben we enkele badkamertrends samengesteld die we op dit moment in vele badkamer en sanitair winkels terug zien.

  1. Zwevende toiletten zien we steeds vaker terug en worden in vele nieuwe badkamers geïnstalleerd. Een zwevend toilet geeft een futuristische look en is ook praktisch bij bijvoorbeeld het schoonmaken van de tegels onder het toilet.
  2. Combi stoom- douchecabines. De douchecabines met mogelijkheden tot stoomcabine bestaan al best wel lang, maar worden de afgelopen jaren steeds vaker in de badkamer gebouwd. In zo’n douchecabine kun je met de stoomfunctie het idee van een Turks stoombad nabootsen.
  3. Verschillende tegelfabrikanten leveren tegenwoordig xl maten. Kijk maar eens in de webshop bij all-aqua.nl. Bekende fabrikanten zoals leveren zelfs xxl tegels in allerlei kleuren en afmetingen. De grote tegels zorgen voor een luxe minimalistische look, waarbij de voegen vaak bijna compleet weggewerkt kunnen worden.
  4. De technologie staat voor alles tegenwoordig! Voor het doorspoelen van het toilet worden geen knoppen meer gebruikt maar ‘touchpads’.
  5. Badkuipen worden vaker met een brede rand gebouwd. Hierdoor is er meer ruimte voor spullen en benodigdheden voor in bad. Daarnaast zijn ook vrijstaande baden erg populair, hier moet echter wel ruimte voor zijn.
  6. Op het gebied van douches zien we eigenlijk twee trends die ook vaak met elkaar worden gecombineerd. De inloopdouche is razend populair. Daarnaast is ook de regendouche erg in trek. Deze twee worden vaak met elkaar gecombineerd.
  7. Op het gebied van technologie gaat men nog wel een stapje verder dan alleen touchpads. Naast touchpads worden er ook steeds vaker televisies en audio installaties in de badkamer geïnstalleerd. Hierdoor wordt het mogelijk televisie te kijken terwijl je in bad zit of om heerlijk muziek te luisteren als je onder de douche staat.

Leave a Comment

dertien − acht =

Over wcbrilkopen.nl

Wcbril Kopen is een webshop waar u voor een zeer scherp tarief een mooie wc bril kunt aanschaffen. Hou Wc bril kopen altijd in de gaten zo nu en dan voeren wij speciale acties waarbij de prijzen nog lager zijn. Wc brillen zijn helemaal in de mode! Deel onze pagina daarom met uw vrienden via de social media.

Back to top